Evenimente private & tematice

DISTRACȚIE

Evenimente

Alături de preparatele savuroase de la Gorgeous Restaurant, te așteptăm și la seri cu muzică live sau seri tematice, unde ne distrăm cu toții și scăpăm de grijile cotidiene.

La noi ai și posibilitatea de a sărbători momentele speciale din viața ta într-o atmosferă de poveste. Indiferent că este vorba de zile de naștere, botezuri sau cununii, noi îți stăm la dispoziție cu mâncare delicioasă care să îi surprindă chiar și pe cei mai pretențioși invitați, dar și muzică bună LIVE.

oameni fericiti la masa cu prietenii
Gorgeous Villa Restaurant image on homepage
GORGEOUS

Evenimente tematice

La Gorgeous Restaurant vrem îți oferim ceva special. Tocmai de aceea, organizăm seri cu muzică live și petreceri tematice. Seară românească, spaniolă sau grecească? Nu contează! Indiferent ce e, te așteptăm și pe tine să vii să te bucuri alături de noi.

Vezi ce urmeazĂ
pentru tine Și cei dragi

Evenimente private

Cauți un loc unde să sărbătorești alături de cei dragi? Poți face asta la Gorgeous Villa & Restaurant! Într-o atmosferă intimă, unde să te simți ca acasă, te așteptăm cu un meniu stabilit de tine, astfel ca singura ta grijă să fie distracția.

În funcție de meniul ales, numărul de persoane și tipul de eveniment (botez, cununie sau zile de naștere) noi îți aranjăm spațiul așa cum îți place ție: flori și culori personalizate și mese așezate pentru ca tu să ai un eveniment reușit. Pe lângă asta îți punem la dispoziție și un spațiu de joacă pentru copii, open bar în funcție de nevoile evenimentului tău, fruit bar după preferințele tale și chiar și un foto corner în care tu să îți poți imortaliza amintirile.

Suntem deschiși și la sugestiile tale, așa că nu ezita să ne contactezi și ne spui ideile tale, pentru ca evenimentul tău să fie așa cum îți dorești.

CERE O OFERTĂ
Gorgeous Villa SPA image on homepage