Relaxare deplină la Gorgeous SPA

REVITALIZEAZĂ-TE

SPA, Wellness și Masaj

Gorgeous Villa te așteaptă să te relaxezi într-un cadru intim și liniștit, departe de stresul și grijile de zi cu zi. Gorgeous Spa vine ca o completare perfectă a cazării oferite la Gorgeous Villa, perfecte pentru călători.

*SPA este inclus în cazare, exclusiv pentru cei cazați*
  • Jacuzzi
  • Saună uscată
  • Ciubăr cu apă caldă
  • Masaj
SPA Gorgeous Villa
RELAXEAZĂ-TE

Masaj

De-a lungul timpului am descoperit că masajul nu este doar despre relaxare ci și despre a fi în armonie cu noi înșine. Tocmai de aceea nu poate să lipsească din experiența Gorgeous Villa.

Masajul este o călătorie de auto descoperire, care ne arată cum este să ne simţim mai relaxaţi şi mai în armonie cu noi înşine, să simţim plăcerea unui trup care poate să respire şi se poate mişca în deplină libertate!

Masajul stimulează metabolismul prin acţiunea mecanică directă asupra muşchilor sau, în cazul masajului reflexogen, indirect prin intermediul sistemului nervos. Alături de exerciţiul fizic, masajul constituie o cale de eliminare aproduşilor reziduali din organism.

Masajul are şi un rol estetic, întreținând şi refăcând elasticitatea pielii, favorizân dastfel mişcările corpului, dezvoltând tonusul şi rezistenţa elementelor ce au rolul de a proteja ţesuturile şi organele.

Masajul general conduce la apariţia unei senzaţii de bună dispoziţie, o senzaţie de relaxare şi destindere, motiv pentru care este indicat în tratamentul asteniei şi stresului, insomniei, oboselii cronice.

programare cu 24h ÎNainte

Prețul și durata masajului

Masaj general, de relaxare
50 de minute
10 min. pregătire
150 Ron / ședință
Masaj general extins, de relaxare - 80 de minute
10 min. pregătire
200 Ron / ședință
Masaj terapeutic
45–50 de minute
10 min. pregătire
150 Ron / ședință
Masaj reflexogen, reflexoterapie - 50 de minute
10 min. pregătire
150 Ron / ședință
Vezi ofertele și pachetele speciale →
Alege una dintre opțiunile de cazare disponibile
Orice cameră îți oferă acces GRATUIT la zona spa de la Gorgeous, unde te poți bucura de saună, jacuzzi și ciubăr cu apă caldă după bunul plac.
Vezi oferta de cazare